2021-11-06 74 views
店舖喺油麻地廟街轉角位,小小嘅一間店,從外面內部裝飾,到食物餐具,都睇得出店主嘅用心,以黑灰為主調,加上播放輕音樂,叫個all day breakfast,加杯嘢飲,如果週末的一天由咁樣開始,真係生活享受。這樣主要嚟chill嘅店,我哋都不會要求食物不用太復雜,最重要係味道,這店食物味道出色,小編同朋友坐bar枱,見住他們三位努力為我們預備食物,又會同食物加分,小編有時更睇重飲品。今次一樣叫了一熱一凍,熱朱古力,但用了燕麥奶,亦混入榛子,朱古力味燕麥味榛子味各占分量剛好,同時味覺亦分到出來,利害,加上格仔型拉花,多了點型格味,讚。另一凍飲係熱帶雜果沙冰,原初以為會因為雜果顏色會豐富打卡會靚啲,結果係白色,打卡差了一點,但味道喜出望外,雖然飲唔出有乜生果,但就係好味,冰亦打得好碎,夏天飲一流。整體嚟講,店確係唔錯,亦見到不斷有客人來,外賣嘅亦多,大家一定要嚟試吓。🌹全日早餐 - 煎腸、煙肉、炒蛋、雜菌、多士、沙律、煎番茄🌹辣茄汁蘑菇肉丸意粉🌹熱帶雜果沙冰🌹熱朱古力 - 燕麥奶、榛子

🌹全日早餐 - 煎腸、煙肉、炒蛋、雜菌、多士、沙律、煎番茄

🌹辣茄汁蘑菇肉丸意粉

🌹熱帶雜果沙冰

🌹熱朱古力 - 燕麥奶、榛子
熱帶雜果沙冰
$150 (Breakfast)
熱帶雜果沙冰
  • All  Day  Breakfast