2021-01-25
講起Food court,以前係好多香港人既集體回憶💭依加講起,大家可能首先諗起既就係大食x之類了…其實都幾好可惜架😔油尖旺區食肆林立,今日想介紹既就係Food court😋唔講你真係未必知,佢竟然係位於係逸東酒店入面既。保存住老規舉,位要自己搵,不過環境自然就升哂Lv啦🤪有吧台、卡位等,都算闊落既~☺️👍🏻入面仲有好多不同種類既餐廳,中西日菜式齊備,一次滿足你唔同願望🤩如果係附近諗唔到食乜,入去行個圈可能都係一個好選擇🤣👍🏻今次我地就試左其中2間啦~1.和風炸雞丼 ($58) 🌟4/5分呢個幾surprise😲唐揚雞塊應該係即炸,等左一陣,食落非常juicy同香脆🤤份量都幾多,有6,7大舊🥰有蛋黃醬同燒汁跟埋,甜甜酸酸,唔會太溜👍🏻跟餐仲有沙律同麵噌湯,正正常常。整體價錢抵食,味道唔錯,五十幾蚊算係水準之上啦~👍🏻👍🏻總括來講,逸東Food court環境舒服乾淨👍🏻食物選擇多,餐廳普遍質素唔錯☺️岩晒想各自食唔同類型/想share既朋友仔🤣-📍スーパー丼 Express📍佐敦彌敦道380號香港逸東酒店LG樓1號舖
1.和風炸雞丼 ($58) 🌟4/5分
和風炸雞丼 ($58)
📍スーパー丼 Express
📍佐敦彌敦道380號香港逸東酒店LG樓1號舖