2024-08-24
Happy Friday Night🥰 同朋友收左工之後嚟左旺角嘅貓之茶房治癒一下😚 同朋友一向都鍾意貓貓,所以決定上貓之茶房一邊吹水一邊同貓貓玩~門口會有即棄拖鞋比大家換,而且入場前會比個大嘅膠索袋比我地裝住啲袋,同埋有酒精搓手保持乾淨~而旺角貓之茶房呢度係好企理光猛,職員時不時都會拎住碌碌碌毛去保持乾淨👍🏻 唔同嘅貓貓都會喺cafe入面自由走動,又或者瞓覺😝 中間仲有棵大嘅木樹傢私,貓貓會跳上去居高臨下望下我地班貓奴😂😂😂 另外cafe會有逗貓棒可以比我地同一眾貓貓玩,同佢地減肥(又或者可以同時幫自己減🤣) Cafe亦都提供少量飲品/食物比大家有需要時可以少少地醫醫肚~ 我同朋友分別買左杯朱古力/mocha,另外要左份三文治同朱古力蛋糕,味道都唔錯,一啲都唔失禮!另外cafe都已經有免費嘅茶水,茶包有4款供應,所以就算你食飽飽上嚟只係同貓玩都ok👌🏻 $58首小時+之後每小時$38其實超抵玩呀👍🏻已經同朋友講好之後要多啲嚟同貓貓玩同放鬆下自己!之後都會去其他分店探下其他貓貓💙