2021-03-31 92 views
呢間餐廳位於工廠大廈,門口細細但擺放咗兩台鞋套機,入去之前要着上鞋套,仲要消毒清潔雙手,都係想保護啲貓,大家唔好帶啲細菌入去一入去就要馬上落單,待應講得好清楚90分鐘要交檯,餐牌都算多選擇,嗱嗱臨點咗兩個餐就同啲貓玩喇挪威煙三文魚凱撒田園野菜沙律 - 午餐有兩條麵包條,焗到香香甜甜;仲跟羅宋湯+凍檸茶;煙三文魚都有兩三塊,不過沙律菜可以新鮮啲,ok喇意式肉丸芝士肉醬意大利麵 - 嗰兩粒肉丸就乾身咗啲,不過個意粉都幾多芝士👍🏻;杯Urban Cafe好滑,咖啡夠香,唔錯餐廳裏邊有十幾隻貓,而且仲要係靚貓,啲毛好滑又好乾淨,最緊要係唔怕人,除佢哋鍾意周圍行、隨便瞓,貓就係任性,有一隻去到邊就打撩事鬥非到邊,鍾意打隔離嗰隻貓,工作人員成日都要抱開佢,不過我又覺得佢好可愛本來對呢間餐廳食物冇咩期望,只係諗住過嚟同啲貓玩吓,又估唔到食物嘅質素唔差,而且價錢都好合理,不能養貓嘅朋友真係一個好選擇,就算睇佢哋活動都覺得好開心

挪威煙三文魚凱撒田園野菜沙律

意式肉丸芝士肉醬意大利麵

$85 (Lunch)