2023-08-03
我同朋友都bookmark左約定一齊嘢食佢嘅甜品,前日終於去到喇! 今次仲可以食到新推出人氣法式千層三文治! Cafe 以粉色為主,好有少女心,燈光昏暗,店中間還有個綠洲,環境舒適打卡好去處。 必試法式千層三文治,士多啤梨配吉士忌廉色澤鮮艷,酥餅香脆鬆化,士多啤梨爽甜再來邪惡又吸引的Peanut and chocolate little crash,花生同朱古力配搭令人難以抗拒!朋友最愛La Vina Seasonal Basque Burnt Cheese Cake,燶燶的外層,下面卻是濃郁幼滑的芝士蛋糕飲品同樣有驚喜!凍比利時焦糖脆餅醬鮮奶咖啡及凍草莓歐蕾🍓,前者加了香滑忌廉及比利時焦糖脆餅;後者有草莓果香,仲有粒粒果肉。這店甜品麵包特飲選擇很多,與朋友來吃吃渡過一個下午很讚!
再來邪惡又吸引的Peanut and chocolate little crash,花生同朱古力配搭令人難以抗拒! 朋友最愛La Vina Seasonal Basque Burnt Cheese Cake,燶燶的外層,下面卻是濃郁幼滑的芝士蛋糕
這店甜品麵包特飲選擇很多,與朋友來吃吃渡過一個下午很讚!