2022-05-03
晚市堂食開番, 緊係又去覓食! 今天黎到呢間波希米亞風Café睇下佢咩料先一入門口已經俾佢張藤籃吊櫈吸引, 岩晒我呢d偽文青打下卡佢地擺盤好別緻,簡直增加我食慾!香煎美國安格斯肉眼配白酒藍芝士忌廉汁 $328叫左5成熟 塊肉有厚度但竟然超腍, 好juicy而且勁重牛味~唔加汁都得呀! 佢個汁係白酒藍芝士忌廉汁, 酸酸甜甜~令到無咁”漏”!香煎慢煮西班牙伊比利亞黑豚鞍配蜜桃牛油果莎莎 $288塊黑豚鞍好厚呀! 慢煮關係, 竟然唔”鞋”口, 好鮮嫩, 鎖晒d 肉汁係入面。又唔乾。配埋蜜桃牛油果莎莎, 成個口腔好fresh。香煎白鱈魚柳配白家製橄欖杏仁醬 $188件魚係無骨。啖啖肉,好肥美又勁滑,岩晒我呢d怕骨既人~加埋自家製橄欖杏仁醬一齊食, 令到魚既鮮甜味更加突出。 出面一定食唔到呢隻味~必試!提拉米蘇梳乎厘班戟 $128 點可以唔試佢地個Pancake! 一黎到就震騰騰咁啦!賣相好靚又好邪惡呀~朱古力粉鋪滿個面加埋Tiramisu醬,一啖食落去~空氣感好強, 蛋味好香, Tiramisu醬+朱古力粉好濃!正~strawberry avocado smoothie $52呢杯Strawb
一入門口已經俾佢張藤籃吊櫈吸引, 岩晒我呢d偽文青打下卡
佢地擺盤好別緻,簡直增加我食慾!
香煎美國安格斯肉眼配白酒藍芝士忌廉汁 $328
香煎慢煮西班牙伊比利亞黑豚鞍配蜜桃牛油果莎莎 $288
香煎白鱈魚柳配白家製橄欖杏仁醬 $188
提拉米蘇梳乎厘班戟 $128 [勁力推力]
點可以唔試佢地個Pancake! 一黎到就震騰騰咁啦!
呢杯Strawberry Avocado Smoothie,好好飲呀!!!
夏天一定要叫番杯。超smoothie~食完D咁旭既味,飲一飲令到成個口腔好fresh!