2018-07-15 141 views
蠻牛辣雞堡聽個名就知道呢個漢堡有幾勁,叫得蠻牛,佢啲牛肉應該好多或者好好食啦一定。夠竟有幾正,有幾好食呢,我懷著一個冒險精神,試試佢。因為我總覺得老麥好多時啲野食都伏伏地,好似對上果個包,德國辣雞堡,真係得個鹹字。打開個漢堡包盒,都幾有驚喜,見到包好鬼似足球上面啲紋,又幾應節下,食番世界盃呢水。不過再睇睇裡面啲餡,同試下味先會知係唔係又中伏。最初見到嗰啲菜果啲顏色,真係不敢恭維,賣相扣左少少分。但食完之後有小改觀。裏邊有四塊牛肉漢堡,雖然每塊唔係話好厚,但一齊咬落去個感覺就好充實。裏邊嘅汁唔係太過鹹,有少少芝士醬的感覺,有點辣,好香口,很配合。最正嘅係呢一個餐配炸薯角,大大增加吸引力。
蠻牛辣雞堡

最正嘅係呢一個餐配炸薯角,大大增加吸引力。