2019-06-18 260 views
其實 #小秘書 一向無習慣食飯跟 #餐飲、又或者食飽之後喺附近買杯嘢飲返公司嘆。平日除咗 #飲水,我通常只會飲 #可樂😝 不過呢排都少飲咗好多喇。見呢日一場嚟到 #西灣河 咁高興,之前又聽到咁多人吹捧,而最緊要就係無人排隊... 一於湊吓熱鬧齊齊去 #老虎堂 試吓佢哋個 #波霸奶茶👀起初 #小秘書 聽到個名、同 #鋪面裝修 都咁有 #氣勢🐯🐯🐯,對杯 #奶茶 都有啲 #幻想🤤 不過原來只不過係杯 #珍珠奶茶👉🏻👈🏻 至於 #波霸 係咩嚟?係比較大粒嘅珍珠囉😅 咁當然都有佢特別之處先會有咁多 #fans 啦!聽 #店員 講 #奶茶 加入咗 #奶霜、#鮮奶 嚟沖調,口感 #特別滑 同 #香濃,鍾意奶製品嘅 #小秘書 + #你 一定喜歡❤️ 或者再heavy啲,可以比多幾蚊轉埋做 #latte口味😋 等我下次都試吓先🤗

2019-06-14
TakeAway
$30 (Other)