2016-12-08 760 views
#想放縱 #想食到飽到上頸 #點心放題 #元朗依間幫到你😂又係我大胃D 又見到間做點心放題$98+$10茶位 食2個鐘 依間性價都幾高 食物質素都還可以 最岩我呢D愛吃放題既吃貨 任點任食👍🏻 放題愛好者🙆🏼.必試 #紫薯流沙煎堆仔 堅流沙!熱辣辣 淡淡紫薯味 好食👍自家燉湯 無味精 飲完感覺幾潤 口味係淡左少少 但我幾鐘意 香脆五色素鴨 炸春卷 黑松露野菌餃兔仔棉花糖 依幾款都係我食過覺得 好食既 其實想試埋佢個吮吮包 但賣哂🙈.其他腸粉 排骨 牛肉球 都係正常份量 味道都係一般酒樓食到既味道👍但蝦餃同燒賣 就等左勁耐先黎😑重點係又唔係特別好食 我知即叫即蒸 但其他嘢黎到食埋 依兩籠先到 會唔會有點點過份😞同埋叫左個豬頸肉荷葉飯 第一次黎到 豬頸肉未熟得哂 要退番去再蒸多次😥依間整體黎講 其實都OK既 唔想唔開心就唔好叫燒賣蝦餃同豬頸肉😂#我等了又等了又等了又等 味道方面都合格既 店員都有禮貌👍

#想放縱 #想食到飽到上頸 #點心放題 #元朗

必試 #紫薯流沙煎堆仔