2019-04-19 146 views
約了2位好耐無見既朋友係太子食晚飯,預先book咗枱,所以唔先等,一黎到,就可以入座先上場既係,呢個炒飯份量很多,用料十足,炒飯入面很多海鮮,再加上原粒腰果,肉松等配菜一齊炒,風味十足第二道菜是 ,咖哩辣,卡農包沾咖哩汁一齊食,很好味, 一份印象中有2,3隻虎蝦, 味道尚好,中意食卡農包多d另外,我地仲點咗 , 3串牛,3串豬, 牛肉串燒較為出色, 豬肉串燒肉質略為厚身飲品方面,我地各自點了一杯, 朋友點的是芒果沙冰,超大杯, 很足料, 另一位朋友點的是椰青,雪得夠冰凍,解渴一流,我點的是熱菊花薑蜜 , 杯中有一朵朵菊花, 薑味重,很好飲~

先上場既係[原個菠蘿炒飯],呢個炒飯份量很多,用料十足,炒飯入面很多海鮮,再加上原粒腰果,肉松等配菜一齊炒,風味十足

第二道菜是[咖哩老虎蝦卡農包] ,咖哩辣,卡農包沾咖哩汁一齊食,很好味, 一份印象中有2,3隻虎蝦, 味道尚好,中意食卡農包多d

另外,我地仲點咗[串燒沙嗲] , 3串牛,3串豬, 牛肉串燒較為出色, 豬肉串燒肉質略為厚身

飲品方面,我地各自點了一杯,

朋友點的是芒果沙冰,超大杯, 很足料,

另一位朋友點的是椰青,雪得夠冰凍,解渴一流,

2019-04-03
Type of Meal