2021-06-20 35 views
放大假出左探家姐,佢話帶我行下康城,join左佢之後太肚餓就食tea, 順便行下,第一次來商場找野食,好肚餓之下見到呢間泰國野下午茶唔貴,好吸引。我地三個人叫左下面既菜式。食左呢餐去似去左泰國一樣,搵番旅行既感覺。食到呢份味道壓力都無曬。埋單加埋一共$175海南雞飯:超好食😋雞好滑,飯好香,食過咁多間店最好食,唔怪之得個個都叫。豬頸肉併扎肉船河:上面有炸豬皮,係泰國既麵上都會放,泰國味道一樣。泰式鳳爪:泰國菜必選之一,好開胃,呢間好爽,酸甜辣有曬。正,最抵下午茶餐只係加$26就咁多沙嗲雞串:肉彈牙又厚肉,燒得岩岩好,再加埋佢既沙嗲汁有埋花生粒,甜甜地好好食。鹹檸檬七喜:我最鐘意汽水和檸檬分開上,止渴,半個醃檸檬浸住,好夾。食物質素:正環境:似茶餐廳價錢:好抵,埋單要加一防疫:無睇住食客量體溫和安心出行員工服務:可以,人手有限。

食物質素:正

環境:似茶餐廳

價錢:好抵,埋單要加一

防疫:無睇住食客量體溫和安心出行

員工服務:可以,人手有限。

沙嗲雞肉串燒
海南雞飯
泰式鳳爪
豬頸肉扎肉船河
2021-06-18
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$55 (Tea)
沙嗲雞肉串燒
海南雞飯