2020-08-09
2028 views
Love at first bite話說前排同朋友講起好想去泰國 但因為疫情關係 都唯有忍一忍所以我同朋友去左食泰國菜 望梅止渴下先見到Café Siam係eatigo有discount 咁就梗係即刻book位去食啦今次我地一行6個人去食 點左爐魚 豬頸肉 金邊粉 苳蔭公…等重點推介:爐魚: 佢勁足料 係原條咁上 同埋有好香濃既椰奶味 再帶有小小微辣 而且條魚都好新鮮金邊粉: Café Siam既 金邊粉同其他唔同 佢係有蛋網係金邊粉既上面 岩哂Foodie 去打卡 同埋佢甜甜酸酸好開胃Remark:用Eatigo Book Café Siam 有額外Discount優惠Location: LKF, CentralPrice (10 is expensive): 6.5/10Yummy (10 is delicious): 7/10
話說前排同朋友講起好想去泰國 但因為疫情關係 都唯有忍一忍
所以我同朋友去左食泰國菜 望梅止渴下先
重點推介:
Remark:
Location: LKF, Central
Yummy (10 is delicious): 7/10