2020-02-19
好早開始罷市既小黃店💛呢間我想去好耐㗎啦 成日都見到Instagram有人去食 今次終於去咗食啦😎我哋嗰日去到啲Staff仲有帶着白色絲帶非常之有愛嘅一間小餐廳😊·芒果煎糯米飯$89我哋係為咗呢個嚟嘅 因為我嗰日突然之間超想食芒果糯米飯😭所以雖然我哋最後有啲飽 但係我哋都嗌咗佢個糯米飯🙊🙊佢係好似煎年糕咁樣有啲蛋汁咁樣去煎 超香口 不過我自己可能會鍾意就咁普通既椰漿多啲 但係我男朋友就好鍾意啦😏同埋佢啲芒果超甜🥭幾特別嘅一個糯米飯·燒豬頸肉$89呢一個超好食 佢啲豬頸肉係切到非常之薄 而且完全唔會un 超有咬口得黎佢啲醬都好夾🥰同埋佢係勁Photogenic 佢有5個醬俾你揀 其中我覺得點呢個豬頸肉最惹味就係最前邊嗰個黑色嘅醬 佢比較濃味少少 之後你就會係咁食係咁食😈😈·帕能咖喱 $119因為我哋從來未見過呢種咖哩 所以我哋就貪得意嗌咗啦😂😂佢上枱嘅時候我哋都猶豫左1秒 究竟呢一個係咩黎 因為佢同我幻想中嘅咖喱有啲唔同🙊佢個肉都幾嫩嘅 不過就好似好少咁樣 而且無咩汁比你點個薄餅 有啲唔夠喉🤔🤔·蒜蓉炒什菜$79呢個就不過不失啦 係一個正常味嘅炒菜😂😂· #rbyeat#rby東南亞菜#
非常之有愛嘅一間小餐廳😊
芒果煎糯米飯$89