2023-05-14 32 views
近排食黎食去都係日本野,都想搵下其他野試吓,咁岩呢幾日睇完電視旅遊節目介紹泰國菜🤩 望到啲泰菜泰式鳳爪、冬陰公就流晒口水喇🤤🤤今日出左日本行過女人街見到呢間泰式既車仔麵叫篤篤車🤩 上網睇相當多好評😀 一於就同朋友入去試吓先😋😋店舖雖然係外面睇好似好細咁,其實入去坐低好舒服,仲會播泰文歌,真係好似去左泰國旅行食野咁🤣🤣今日我地兩個人叫左兩個套餐,第一個係冬陰公湯底配油麵,配三個餸:牛肚、墨魚丸、及貢丸。仲有一個小食炸魚皮同埋金銀蒜菜心。而另一個套餐就要左咖喱湯米粉,配三個餸:豬大腸、牛筋及豆卜。小食要咗泰式鳳爪同埋腐乳生菜。另外仲叫咗一杯青檸梳打同埋一個吉列炸蝦餅。

小食要咗泰式鳳爪同埋腐乳生菜。

另外仲叫咗一杯青檸梳打同埋一個吉列炸蝦餅。
2023-05-11
Type of Meal