2023-02-22 56 views
雖然刨冰應該留返係夏天食消暑 但係冬天係會更加想食刨冰⸜(๑⃙⃘'ᵕ'๑⃙⃘)⸝⋆︎*餐廳裝修係簡約同木系為主 而且一入到去店員就會講泰文打招呼~我食完都好想去泰國試下原版 睇下係咪一樣味道😛泰式奶茶刨冰 $138泰奶味好重 不過甜度啱啱好 加上面頭嘅奶蓋(?)好creamy 上面仲有啲杏仁片 上碟嘅時候配左奶茶醬可以自由選擇淋唔淋係面而且冰嘅口感係好綿 佢嘅質地係綿得黎又好硬下 唔會好鬆散一筆就筆到周圍都係冰嘅中間有啲多士粒同埋仙草凍 多士粒咸咸地 估計係放左有鹽牛油焗過嘅 另外仙草口感好煙韌 好正!🥹🫶🏼原味蜂蜜吐司 $108店員會另外附上蜜糖 多士好焗到香脆 呢個多士同刨冰入面嘅多士粒都係有鹽牛油焗過嘅 好香牛油味又咸咸地 加上雲呢拿味雪糕多士+蜜糖+雪糕係完美組合💯

泰式奶茶刨冰 $138

原味蜂蜜吐司 $108
多士+蜜糖+雪糕係完美組合💯
2023-02-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$123 (Tea)