2020-03-20
屯門新墟特色泰菜屯門新墟既雅都商場原來重新裝修左,電梯直行最入有間泰菜,裝修幾有泰國風格,有二人餐、三人餐幾抵食咁,即刻入去食~我地2個人叫左細既小食拼盤、馬拉盞炒椰菜苗、生菜包、炒金邊粉、芝士芒果沙冰細既小食拼盤一黎到,我哋即刻食慾大增啦!有蝦餅、雞翼、春卷、串燒,賣相同味道都好好!我見每枱都有叫,推薦呀!生菜包都係推介!因為啲菜好有心機咁擺放,要讚下廚師咁有心機,排好靚之餘,生菜新鮮,肉碎炒得好正,諗起都想再食返馬拉盞炒椰菜苗,菜好新鮮,馬拉盞對我黎講有啲辣,不過好惹味!瘋狂追加!芝士芒果沙冰唔太甜,有粒粒芒果肉,上面有芝士奶蓋,好正2個人叫咁多野總共都係食左$400(已加一),食到勁飽~算幾抵~會介紹朋友黎呀~下次好想試佢地個芒果米飯~同生蝦(去到已賣光) 祝店主生意興隆、客似雲來!
屯門新墟特色泰菜
芝士芒果沙冰唔太甜,有粒粒芒果肉,上面有芝士奶蓋,好正
祝店主生意興隆、客似雲來!