2022-07-17 575 views
🌍Mango Tree (尖沙咀)今日去M+前食個lunch先。去左Mango tree 同簡左tea set ,點知送餐黎少左一樣菜😮‍💨,職員又急住收枱,食物質素一般。飲品:🍹Thai Sangria: 夏日風情熱帶水果風味,飲落去甘香,而且有少少伏特加酒的香味。🍹V. Strawberry Mojito : 淡淡既紅色,有種少女魅力的感覺,飲落香甜清爽,好適合女仔飲 🍽Thai Sangria Tea set :咸點:1.鹽燒椒鹽蝦:香脆而且連蝦殼都鬆脆食埋,好好味2.咖喱農夫包:咖喱香濃味道,配合農夫包一齊食好惹味3.珍珠鮑魚青瓜沙律:味道清新開胃,而且鮑魚有爽彈感好味,但青瓜沙律唔夠爽口😢4.烤豬肉串燒:放涼不夠熱😥,但味道都可以,可以配搭沙嗲汁食就不錯甜點:全部都係泰式突出甜品,包括有芒果糯米飯,芒果鮮甜,而其他甜品一般般、好膩胃😩💵消費:$438✨環境:7/10 🙋🏻‍♀️推介:6/10📍尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方金區2樓2032號舖
🌍Mango Tree (尖沙咀)

飲品:

🍽Thai Sangria Tea set :