2023-05-19
評分:4.9 / 5🔥🔥🔥🔥落左幾日終於可以出街行吓啦!但係落完雨都咁熱🥵行唔夠兩步就出晒汗!尼個時候最啱去食刨冰🍧降下溫了!After You Dessert Cafe就係銅鑼灣登龍街,之前要排長龍等好耐先食到,我平日去直接Walk in都仲有空位剩,餐廳嘅冷氣好勁,好似入咗雪櫃咁凍🤣🤣🤣喺度食下刨冰,打躉都唔錯啊!👅Baby 泰式奶茶刨冰 $82既然係泰式刨冰就一定要試下其中一款招牌,泰式奶茶刨冰!茶味濃郁,入口棉滑,似係食緊雪糕多過刨冰😋覺得唔夠甜嘅可以加埋奶茶醬 double sweet🤤,入邊仲有啲仙草粒同埋多士粒,口感豐富!👅泰式蜜糖檸檬茶$42港式檸檬茶就飲得多啦,今次試吓泰式檸檬茶,茶底係用手標牌泰式茶👍,一如既往咁甜,即使係凍飲都飲得出香濃茶味,飲唔夠仲可以自行添飲添😍飲完個嘴好似搽咗橙色唇膏咁😂抹都抹唔甩。
👅Baby 泰式奶茶刨冰 $82
👅泰式蜜糖檸檬茶$42