2007-12-09 5 views
很地道既泰式火煱, 我同男友兩個去食, 得4'5張枱, 有清湯底, 沙嗲湯底, 冬陰功湯底火煱料有拼盤有小$98, 大$148, 我地第一次去, 叫左個細既, 一人一碟加左生蒜既辣醬, 正冬陰功湯底好好味, 但火煱拼盤D料有一半唔啱食(豬潤, 魚頭, 雞子) 後來再叫牛肉, 牛柏葉, 同豆腐, 火煱料好普通, 但湯底好味無咩所謂全店得泰國老闆娘一腳踢, 我諗廚房都得一個人, 所以好多野要等一陣, 慢慢食咁, 但服務都好好, 佢另外比左碟辣野我地自己落好好笑, 我地隔離枱5/6人, 不停話好食同好正, 另外一邊枱又話好味過小曼谷, 後面果枱係泰國人, 所以唔知講咩!打打吓邊爐叫蒜蓉飽食, 好食到不得了, 又脆又多蒜叫埋野飲都係$100個人, 抵!地方就無野講, 折登同折枱, 地道泰菜, 連電視機都播泰文台
打打吓邊爐叫蒜蓉飽食, 好食到不得了, 又脆又多蒜
叫埋野飲都係$100個人, 抵!