2K
2024-02-06 51 views
😍泰式燒肉同火鍋😍-今日朋友帶我嚟呢度食特色泰國菜 🤪最有特色嘅係嗰個泰式火鍋 其他餐廳好少見 🤤果然唔錯🤣 而且仲可以燒肉 😆-🤪泰式芭拉魚露拌木瓜沙律青木瓜沙律入面有四隻鮮蝦🦐有車厘茄同埋豆角 少少辣 幾fresh 加埋魚露 味道好夾🤣 -🥰鍋底鍋底預係小火山牛骨船湯同埋香茅椰汁雞湯 兩個都好特別 😉好似食緊船河 另外椰汁雞湯味道酸酸地 都幾重椰子味 🤤-😆小火山x曼谷柏拉差燒烤套餐呢個燒烤套餐有柏拉差醃泰國無激素豬肉同埋牛柳 同手切鮮豬膶🐷 份量好夠 店員教我哋可以喺火鍋湯底度浸一下 再放上去烤盤燒 肉質嫩 🤤而且個套餐仲包埋原隻鮮魷魚🦑 魷魚爽口彈牙 好香😆-🧋泰式奶茶 泰式奶綠 兩款都唔會太甜 好有風味 我就比較鍾意奶茶🤪-📍小火山銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓B室-
😍泰式燒肉同火鍋😍
🤪泰式芭拉魚露拌木瓜沙律