蛋咖哩蝦球枕頭包蛋咖哩完全係泰式既風味,蛋味濃而且咖哩味好香。蝦球好新鮮彈牙而且大大粒加埋咖哩一齊食好夾!枕頭包焗得岩岩好,軟熟而且真係滲透哂咖哩味,加埋一齊食唔會太辣或者咸,真係每次嚟都必嗌!因為咖哩實在太出色,所以我地再嗌咗蒜蓉包。見到個樣同餐牌真係幾乎一樣,烘得好香而且蒜蓉味突出,就咁食都好好食,加上咖哩汁又好惹味!海南雞配滷水豬手船河呢款船河個人覺得好抵食,海南雞好嫩滑而且都冇哂骨,雞味都好濃郁又入味。豬手炆到淋哂,肉質真係做到入口即溶既感覺。船河湯底都幾濃味同埋有藥材味,下次可以再試埋酸辣湯!巴提亞燒雞呢個燒雞整得好香口同惹味,雞肉嫩滑而且香料味十足。食落好滿足,特別係雞脾位個度真係好好食!雞肉味都好濃,加埋雞醬一齊食有另一番風味!泰式奶茶好濃郁而且奶味好香濃,飲落比例幾好!

海南雞配滷水豬手船河

巴提亞燒雞

雞肉味都好濃,加埋雞醬一齊食有另一番風味!

泰式奶茶好濃郁而且奶味好香濃,飲落比例幾好!