2021-12-08
<泰式Chill>💕其實有時放工想去飲杯野食下野chill 下, 唔駛次次去到中環或尖沙咀咁遠, 係公司附近近近地荃灣就有間酒吧crossover 泰菜😎必食推介一定要食呢個<冬陰公海鮮意粉>($128)🤤 好香好惹味, 唔算辣但反而有少少酸咪咪超開胃, 正👍🏻<水牛城芝士Pizza>($118)🤤 份量大, 食入口啖啖芝士又香又濃郁味, 掂👍🏻<自家製無骨鳳爪>($98)🤤 鍾意鳯爪但又懶既你就啱晒, 一d 骨都冇, 仲配有黑木耳&洋葱, 係超開胃👍🏻飲品方面有cocktail or mocktail 可選擇, 而且款式多. 我今次就揀左<happy ending >, 係熱情果番飲品, 所以又解渴又開胃.👍🏻整體所有食物都有水準, 絕對值得回頭再食.🧆餐廳: Vici Stage🍝地址: 荃灣沙咀道325-331號德仁樓地下B舖
👍🏻整體所有食物都有水準, 絕對值得回頭再食.
🧆餐廳: Vici Stage
🍝地址: 荃灣沙咀道325-331號德仁樓地下B舖