2019-12-20 87 views
有時會去九龍灣E-max國際展貿中心睇戲食飯,近來發覺開左幾間好野食,上星期睇完戲就去左位於地下既新派泰菜Chill Inn,餐廳裝修高雅有情調,仲有一間獨立房間可以一班朋友自成一角享受食物。晚上餐廳有二人晚餐可選擇,而餐牌上亦有不同單點及飲品可選,餐廳有多元化既食品,我地首先點左士拉差雞絲墨西哥芝士粟米片,香脆既粟米片沾上濃郁既芝士醬汁,醬汁帶點微辣,香口又好味。另外就點左香煎比目魚柳白菌意粉,比目魚表面香脆魚肉嫩滑,而且份量都唔少,而意粉經香蒜炒過,乾身有咬口質感唔錯。最後北海道帶子泡菜扁意粉,刺身級既帶子爽口彈牙,將兩面輕微煎香,新鮮好味,而泡菜炒意粉,帶點辣味有韓日fusion感覺。餐廳有氣氛,食物有水準,確實係不錯既選擇。

餐廳有氣氛,食物有水準,確實係不錯既選擇。