2022-04-09 16 views
呢間餐廳係泰象館新開既茶餐廳,主要提供港式食物,第一次幫襯,位於九龍城,自從屯馬線開通黎黎九龍城真係好方便!🌟鍋氣乾炒牛河 $48估唔到牛河咁高水準🤩食第一啖已經覺得好好味🤤好有鑊氣,每條河粉都沾滿醬油,但又唔會太咸,反而食到少少甜味,所以味道更香口!😋牛肉大塊而軟淋,數量亦唔少,好足料!鐘意食牛河一定要試!👍🏻👍🏻🌟XO醬海鮮炒飯 $52用左三種不同海鮮,魷魚、蝦仁、蜆肉,仲有紅椒、椰菜、雞蛋炒成既炒飯,口感非常豐富,食材新鮮,海鮮絕對唔會吝嗇咁比好多落去炒,所以每一啖飯都幾乎食到正正既海鮮😍😍🌟黑松露炒蛋配墨汁包 $40呢個包賣相好吸引,墨汁製成既面包,望落烏卒卒🤩所以令炒蛋望起黎更突出,而炒蛋香滑,蛋味香濃,最抵食係咁既價錢都食到黑松露😆味道超香濃🤩見到都流晒口水🤤📍泰象館茶餐廳 (九龍城)九龍城衙前圍道34號地舖

🌟鍋氣乾炒牛河 $48

🌟XO醬海鮮炒飯 $52

🌟黑松露炒蛋配墨汁包 $40

📍泰象館茶餐廳 (九龍城)
九龍城衙前圍道34號地舖