2024-10-17 115 views
少見嘅泰、越式酒吧餐廳!平日都好多人,氣氛好好,感覺上比較啱大班人聚會。🌟泰式甜酸腰果蔬菜 $138調味有啲似上海式回鍋肉,甜酸辣(少少辣)兼備,勁啱配飯食。同埋唔淨止得蔬菜,仲有腰果、栗子、蓮子,口感特別豐富。🌟菠蘿海鮮炒飯 $138炒飯金黃色而且粒粒分明,用嘅係新鮮菠蘿。海鮮嘅比例好高。🌟炭燒香茅西冷牛肉 $138用嘅係又嫩又重牛味嘅靚西冷,卷住新鮮香茅燒,有香茅味又唔算太濃。兩款醬汁一款偏甜似沙嗲,一款微辣幾開胃。另外仲有幾塊米粉,口感彈牙,淋完醬汁超好食。🌟串燒沙嗲 $128我哋揀雜錦,所以係2牛2豬2雞。👩🏻平時唔鐘意食豬肉,但幾鐘意呢度豬肉串嘅軟熟入味。牛串都係好似肉眼咁有濃濃肉味。相對地雞串就普通啲。🌟Brined Thai basil strawberry $78

🌟泰式甜酸腰果蔬菜 $138

🌟菠蘿海鮮炒飯 $138
炒飯金黃色而且粒粒分明,用嘅係新鮮菠蘿。海鮮嘅比例好高。

🌟炭燒香茅西冷牛肉 $138

🌟串燒沙嗲 $128