2024-05-12
由泰籍廚師主理,餐牌有三款吸睛主廚推介美食,其中嘅「火焰泰式燒春雞」,只要2人同行就即送,食物各方面都性價比高!🔥火焰泰式燒春雞燒春雞送上後再有火焰加燒,雞皮薄脆零油脂,雞肉嫩滑,原隻燒更能保持肉汁,而火焰後令釀入雞殼內嘅香茅更出味!仲有秘製醬汁,惹味酸甜令人越食越開胃!🦐秘製咖喱海鮮農夫包滿滿椰香,入口濃郁,香甜又不失咖哩味。海鮮種類也相當豐富,有大蝦,魷魚,青口,大蜆等等,另外配搭青紅椒,有色彩又有口感!但主角其實係農夫包,外層脆口,點上咖喱真係勁夾!🍴泰式地道豐盛盤七款小食,滿足有選擇困難嘅你!包括有炸雞棗,炸蝦餅,香辣魚餅,沙爹牛肉串,香草豬肉腸,香茅豬頸肉,泰式無骨鳳爪。🥭芒果軟殼蟹米紙卷米紙卷相當煙靭,入口食到爽甜沙律菜,清甜芒果及脆口軟殼蟹,充滿不同層次的口感!🧋涼粉泰式奶茶• 🍭三色冰特飲menu選擇唔太多,但勝在款款都係泰式給經典!🍤泰式蝦片口痕嘅我,仲點咗份泰式蝦片,脆脆可口,蝦味十足!
🔥火焰泰式燒春雞
🦐秘製咖喱海鮮農夫包
🍴泰式地道豐盛盤
🥭芒果軟殼蟹米紙卷
🧋涼粉泰式奶茶• 🍭三色冰
特飲menu選擇唔太多,但勝在款款都係泰式給經典!
🍤泰式蝦片
口痕嘅我,仲點咗份泰式蝦片,脆脆可口,蝦味十足!