2023-08-29 351 views
雖然位於出名多中產既堅尼地城呢個地段 但價錢一d都唔貴 可惜既係無堂食但如果有堂食又未必可以做到呢個價錢呢間我係非常鐘意既一間泰菜 平·靚·正 三個字講曬通常有三樣我會叫既野食1.燒牛肉飯 7成左右熟 講真60蚊都無得要求佢有好靚肉質 好濃牛味 但就係以佢咁平既價錢 火侯燒得好好 肉質唔算太鞋 泰國野既靈魂辣汁 為牛肉點左睛 份量亦十分充足 飯似係泰國米係比較乾身好推👍🏻👍🏻2.酸辣鳳爪我唔係好食得辣 可以同店家講少啲辣不過我都覺得好辣😂😂😂不過酸甜剛好係屬於惹味 鳳爪配料有紫洋蔥等等 味道就多少少層次 份量充足 3 印度薄餅串燒套餐印度薄餅係超市可以買到個隻 但串燒入味 火侯剛好 有配沙爹汁 不過我個人就麻麻地 因為對我黎講太甜 覺得唔太襯d串燒 腌尖總結:咁既價錢 有呢個質素 我覺得無任何可以挑剔唯一挑剔係無堂食 區外人想試就可能要去海旁 不過對住個海可能更有泰國風味😂😂😂外賣店包裝都好緊要 呢間算做得好好熱食用保溫盒 串燒用錫紙袋 凍食用紙盒 呢個外賣包裝既規格真係好好個人願意經常光顧👍🏻👍🏻👍🏻原因:一間外賣店 無論包裝 食物 價錢 都係個人覺得水準以上 同埋見到細節用心
雖然位於出名多中產既堅尼地城呢個地段

外賣店包裝都好緊要 呢間算做得好好
熱食用保溫盒 串燒用錫紙袋 凍食用紙盒
呢個外賣包裝既規格真係好好

個人願意經常光顧👍🏻👍🏻👍🏻
原因:一間外賣店 無論包裝 食物 價錢 都係個人覺得水準以上 同埋見到細節用心 試過有一次揀唔到要乜野汁 店員好慷慨兩款都比左我地 😂😂私心覺得好好

燒牛肉飯  鳳爪  薄餅餐
2023-07-16
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
燒牛肉飯  鳳爪  薄餅餐
  • 燒牛肉飯