2022-07-19
幫阿仔拎野,經過荃豐中心,見到有担担雲吞,梗係要試下,至愛上海食物♥️本以為只有外賣, 但店員話可以過對面坐響度食。 不過我自己就叫我外買, 拎返屋企慢慢歎🤣餐牌都好多選擇👍紙袋寫住(品質味道,始津如一),好有氣場,而外賣既食物,又真係做到味道同品質keep到爆燈既水準個紙碗保溫又環保💕返到屋企担担雲吞同滷水牛𦟌拼金錢肚飯仲係熱♥️店員比左自己製辣椒醬我,點牛𦟌,金錢肚確係惹味💕津一自家製作,品質一流👍🐮滷水牛𦟌拼金錢肚飯飯連滷水汁,個汁味道岩岩好,撈飯又一流.,又唔太多汁浸淋哂飯👍一個女仔食既份量都多牛𦟌同金錢肚份量都多,牛𦟌軟稔,滷水又令牛𦟌肉酥軟有咬口,滷肉汁又充分融入肉內,而且無腥羶味,食落有好香既滷水味🐂金錢肚又有彈性,越食滷水汁味越濃担担雲吞外賣嘅時候店員好好,到我拎外賣嘅時候佢先將啲湯煮落去,令到雲吞唔會太易淋同返到去,湯底同雲吞仲燙口。唔好以為見唔到啲雲吞以為好少, 其實係因為餐廳比足夠嘅湯♥️ 一開蓋嘅時候, 嗰陣擔擔麵味嘅香味已經係全部成間屋, 已經令我食慾大增, 立即喝一口湯,就感受到濃濃嘅花生醬味。開頭見到啲肉碎,以為自己整穿咗啲雲吞, 但原來係本身個湯底會有肉碎,仲
餐牌都好多選擇👍
🐮滷水牛𦟌拼金錢肚飯
担担雲吞
開頭見到啲肉碎,以為自己整穿咗啲雲吞, 但原來係本身個湯底會有肉碎,仲要係勁多肉碎♥️ 六粒雲吞粒粒都咁大粒, 最驚喜既係外賣啲雲吞都仲可以咁燙口👍 餛飩都係自家製嘅,粒粒有咬口,而且肉味香濃,皮薄餡靚💕