2017-06-15 82 views
[重頭戲 超生猛跳跳紮活魚]放題而家咁多元化,中西日韓咩都可以一次食晒,可以一餐飯滿足晒成班朋友個個唔同嘅要求,真係勁開心!今次黎左朋友介紹嘅伊賀。佢唔係一般放題嘅用紙條仔tick,咁樣可以好快咁落單,又唔驚跌左張紙仔會漏單,好有系統!一落左單,野食好快就送到!真係光速啊!因為我地有一個朋友未到,店員都好窩心咁話送嘅魚生船會齊人先送。先黎燒物,鏝魚蛋好少食到,有腥味,不過可以多啲蛋液。牛油栗米好野味。之後黎嘅就係燒海鮮,叫左蠔、蝦、帶子同埋青口。蠔大大隻,燒左出黎都唔韌! 燒菇一直都係我嘅favourite,啲菇燒到乾乾地先最好味!佢仲有燒峴,粒粒肉都脹卜卜架!燒肉方面因爲我麻麻地鐘意食肉食得唔多,朋友就話佢個牛係出色架唔會好韌!食食下放題必備嘅魚生船就到了!成板嘅海膽都好鮮甜,不過佢比嘅紫菜就有啲林喇!脆啲更完美!之後重重頭戲活魚刺身到喇!條魚上左台都仲跳緊,冇錯 係跳緊!佢生猛到感覺有啲殘忍,試下佢啲肉,魚味重,佢切得厚薄適中。條魚真係誘張,我地食晒佢都仲郁梗!食放題好少食壽司,因為牙肚嘛!不過都試左幾款,三文魚子壽司個紫都係脆卜卜架!食飽飽仲有movenpick雪糕比你揀!太完美
[重頭戲 超生猛跳跳紮活魚]
食飽飽仲有movenpick雪糕比你揀!太完美了!