2019-04-13
👉🏻芝士奶蓋流心蛋糕(4吋)🍰💲340終於食到🥰雖然唔係我想食嘅味(因為我其實麻麻芝士奶蓋 我本身份人麻麻地中意飲呢類飲品😹)但終於可以見識下佢有幾流心😼平時係ig睇係會好似瀑布咁流晒出嚟 但我自己食又唔係好覺🤨xpect too much lmao 因為我同我朋友係冇預先落訂 純粹係去到實鋪即叫即整所以唔係好多未揀 仲要其實佢都整得幾快 10分鐘就有 而我哋只係食咗5分鐘😺秒清😹係幾好食嘅芝士奶蓋味好香芝士味🧀其實食落啲醬都唔係話真係好多 仲要有少少唔夠點蛋糕添😹個雪紡蛋糕好spongy得嚟又唔會太多空氣感好似食空氣咁🥰講起雪紡蛋糕諗起我上年抽中jenjenbakery嘅giveaway結果佢呃人嘅到宜家都冇送擺明冇咗件事🌚嬲咗nvm又唔係冇錢我食miss marble都一樣姐雖然真心有少少貴因爲佢好細個😹想試埋其他未不過應該等一排先 感覺上隔耐啲食會驚喜啲🤣做生日蛋糕應該不錯因爲細細個好啱兩個人share😛個人認為呢個雪紡蛋糕好食過旺角間la famille 可能我比較重口味😺〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️雲石小姐 (尖沙咀)📍尖沙咀山林道10-12號山林閣地下2C號舖🔗#7eating尖沙
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
雲石小姐 (尖沙咀)
📍尖沙咀山林道10-12號山林閣地下2C號舖
🔗#7eating尖沙咀#7eating甜品