2022-05-27 706 views
小妹今次又再嚟呢間流水蝦食飯,晚市放題有 2.5 小時任食 , 仲係魚缸夾大頭蝦 ,再即場燒嚟食,好玩又食得🤗  食物方面~牛肉拼盤及海鮮拼盤冇上次咁新鮮好味…唔知係嘛疫情生意難做,所以質素較之前差咗☹️蝦缸d蝦都唔係隻隻生生猛猛,所以好快冰暈一陣就燒得…夾蝦係幾好玩,且一大班人夾+燒蝦都幾funny😆🦪🐟🐙餐廳亦有其他食物,果D都係無限量供應及多款式,如: 生蠔,原條魚 ,蜆 ,墨魚仔,原隻魷魚,肥牛,雞軟骨,雞串燒,雞扒,豬扒,雞翼,各式丸類 及蔬菜,連熟食都有架, 有唔同嘅炸物及湯 🥰燒完野食, 小妹覺得最緊要食 甜品 ~ 呢度亦有唔同味道雪糕,泡芙,糕點,馬卡龍,生果杯,衞生不錯,夠膽食用😋🤤🥤飲品方:汽水,果汁,茶類…只係冇酒精飲品,絕對可接受。小妹覺得夾蝦🦐 幾好玩,雖然牛及海鮮拼盤不及之前,但勝在食物種類多,價錢冇加價🥸鍾意玩及食蝦嘅朋友仔,可以試下😎

🥤飲品方:汽水,果汁,茶類…只係冇酒精飲品,絕對可接受。