2019-05-28 151 views
話說屋企冇煮飯 咁唯有去附近商場搵野食 行行下望到有廣告話開左間叫砂煲兄弟既野 望落去都幾唔錯 原來係開係舊時中國銀行個位到 個位置幾好既 自成一個 裝飾都幾新淨 不過略嫌佈景冇乜立體感假左少少 冇所謂啦裝修冇得咁高要求 最緊要都係抵食醫到肚一拎起餐牌 野食既圖片同款式都算多 幾唔錯 起馬有幾多野都想試下 只係價錢上就真係偏貴叫完後就心存期待咁等野食到 哇 冇改錯名 基本上每一樣野都係用個煲後裝住既 個下內心有少少心花怒放雖則係個煲就細左啲,會稍為覺得唔係好夠食咁然而,感覺最差係到差唔多食完 發現啲野唔痴煲既 又冇飯焦 呢下令到我懷疑究竟係唔係平時正宗既煲仔菜 定還是係煮完放落個煲到 呢樣等大家都可以試過分析一下
冇所謂啦裝修冇得咁高要求 最緊要都係抵食醫到肚
雖則係個煲就細左啲,會稍為覺得唔係好夠食咁
2019-04-29
$80 (Dinner)