2024-01-25 19 views
🥢餐廳裝修好簡潔又整齊✅樓底好高👍坐喺吧枱位感覺好chill💯而且空間感十足❤️環境真係唔錯👍🍜招牌鮮濃蝦湯麵 $88🌈果然係招牌鮮濃蝦湯麵👍枱嗰陣已經香噴噴喇😋忍唔住即刻飲左一啖橙紅嘅蝦湯😍質地濃稠✅入口味道鮮甜甘香💯湯底係用最簡單嘅海鮮材料長時間煲出嚟🔥無味精✔️每啖都帶有濃郁嘅海鮮氣息❤️有誠意嘅小店🥳🍝黑松露忌廉蟹肉意大利粉 $108🌈另一個我哋就叫咗個黑松露忌廉蟹肉意大利粉🦀拆咗嘅蟹肉配埋香濃嘅黑松露忌廉醬汁✅條條彈牙嘅意粉都掛滿醬汁🍝呢個好推介呀🥳🥢加$20仲可以升級做埋套餐🧃跟左餐嘅前菜同樣都係咁出色👍款款都係老闆用心製造❤️酸蘿蔔、醃蕃茄仔、白菜炒肉碎同埋炸蝦🍤樣樣都唔單止好食咁簡單🤤打卡都好靚靚架📸🔥蒸魚肉燒賣配招牌特濃鮮蝦汁 $28🌈好欣賞佢哋嘅招牌特濃鮮蝦汁👍所以就叫埋個蒸魚肉燒賣試吓😋賣相好似日大阪燒❤️味道仲好正添💯呢個係小食必食推介呀🥳

🍜招牌鮮濃蝦湯麵 $88

🍝黑松露忌廉蟹肉意大利粉 $108