2024-08-04
尋晚同為食仔黎左尖沙咀行街,想買背心下星期去越南著,行完就當然要食個飯啦,就黎左係Isquare 後面既呢間牛品試下#牛御品吃到飽套餐 - 我地叫左 #沙茶海鮮鍋,呢個餐有 #澳洲M9和牛肩胛肉 同 #美國頂級封門柳 ,前者油脂分布平均,食落滑溜淡淡牛油香,後者係咁多款牛肉裡面最有牛肉味,必食推介👍🏻#熟食代表-除左出面可以自己裝熟食,電話落單仲有好多野選擇,出面既就有 #肉噪飯 #滷水雞翼尖 等等,由於我好耐無食過雞翼尖關係,我自己食左4隻✌️,另外,電話落單仲有 #麻辣鴨血 #皮蛋豆腐 #炸午餐肉 #台灣香腸 等等,作為前菜都唔錯,而 #麻辣鴨血我就落左湯煮多陣吸晒湯先食🤣🤣出面仲有醬料區、蔬菜區、火鍋佐料區同飲品區,都幾多選擇,另外,值得一提既係,除左佢提供 #haagendazs 雪糕4種口味之外仲有個 #DIY飄雪綿綿冰 ,為食仔加左勁多toppings,有 #芋圓 #紅豆蓉 #仙草凍 #愛玉 ,估唔到同打邊爐都夾,食飽當飯後甜品正正而家夜市幫襯牛御品套餐仲送樓下既 #春陽茶事飲品一杯同埋鮑魚,真係超抵