2024-06-20 446 views
呢間喺天后都開咗好幾年,佢其他分店我都食過,雖然係幾好食,不過我發現呢間味道最鹹今次叫咗佢白湯同埋沾麵,佢個白湯落咗好多醬油,隻色都變咗咖啡色,個味同中環jardine house 個沾麵差不多味道。雖然係好濃郁嘅鯛魚味,但係有啲過鹹咗少少。佢個沾麵都係同中環嗰邊差得遠咗,中環嗰陣時食嘅沾麵係會食到魚肉魚蓉,但今次呢度好鹹好鹹,而且食唔到魚肉。唔肯定係咪因為個廚師比較重口味?其實個味道係好好食,不過下次應該唔會再過嚟天后食,都係去返中環嘅分店算。除非真係好想好想食,但唔想排隊,天后呢間分店就啱你。

2024-06-20
$170 (Dinner)
  • 鯛白湯