2013-04-22
友人特意訂了今天食飯,一入到黎就覺得呢到好有情調我地叫左野就已經好快到雜錦越泰式小食 推介程度❤❤❤❤❤(入面有炸蕃薯條,炸蝦餅,炬蝦片,沙爹串燒(牛,豬,雞),炸春卷,炸南瓜,好脆,又夠熱,真系即叫即炸,蝦餅又夠蝦味,好脆,沙爹串燒,牛雞豬都咁香同入味,炸蕃薯好甜,好脆卜卜,春卷入面粉絲,好特別)蒜溶蒸聖子 推介程度❤❤❤❤❤(呢個要一早訂定,無得就咁叫,個聖子好新鮮,好香既蒜溶味,好爽口)馬拉盞炒通菜 推介程度❤❤❤❤❤(好香馬拉盞味,D通菜又夠爽脆,吾會太林,好新鮮)蒜溶炒椰菜苗 推介程度❤❤❤❤❤(呢個炒得好脆身,又好入味,好重蒜溶味)青咖哩雞 推介程度❤❤❤❤❤(呢個會有少少辣,但OKAY既,可以接受到,好香香葉味,配埋薄餅一流!!)紅咖哩豬 推介程度❤❤❤❤❤(呢個少少甜,好正,又夠入味,配薄餅食都系一流)回頭指數❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 9分 (10分滿)外表♛♛♛♛♛味道♛♛♛♛♛環境♛♛♛♛♛服務太態♛♛♛♛♛氣氛♛♛♛♛♛上菜速度♛♛♛♛♛衛生♛♛♛♛♛情侶必到處✓✓✓✓✓♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥
我地叫左野就已經好快到 雜錦越泰式小食 推介程度❤❤❤❤❤
(入面有炸蕃薯條,炸蝦餅,炬蝦片,沙爹串燒(牛,豬,雞),炸春卷,炸南瓜,好脆,又夠熱,真系即叫即炸,蝦餅又夠蝦味,好脆,沙爹串燒,牛雞豬都咁香同入味,炸蕃薯好甜,好脆卜卜,春卷入面粉絲,好特別) 蒜溶蒸聖子 推介程度❤❤❤❤❤
(呢個要一早訂定,無得就咁叫,個聖子好新鮮,好香既蒜溶味,好爽口) 馬拉盞炒通菜 推介程度❤❤❤❤❤
(好香馬拉盞味,D通菜又夠爽脆,吾會太林,好新鮮) 蒜溶炒椰菜苗 推介程度❤❤❤❤❤
(呢個炒得好脆身,又好入味,好重蒜溶味) 青咖哩雞 推介程度❤❤❤❤❤
(呢個會有少少辣,但OKAY既,可以接受到,好香香葉味,配埋薄餅一流!!) 紅咖哩豬 推介程度❤❤❤❤❤
(呢個少少甜,好正,又夠入味,配薄餅食都系一流)
回頭指數❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 9分 (10分滿)
情侶必到處✓✓✓✓✓
♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥