2018-05-29
第一次去呢間餐廳食,好好味呀!今次叫咗一個兩人set,另加一個main 同dessert!全部食物質素都好高!我最仲意就係:(主菜)黑松露海膽意粉:海膽同黑松露味道好襯,海膽分量好多又新鮮 ,整個都意粉好cream!黑毛豬拼鵝肝:黑毛豬肉多汁又嫩滑,加埋好軟綿綿鵝肝,真係另外甜品係我最期待的,78%黑朱古力心軟,最喜歡食心太軟個種口感,但又怕甜,這個黑朱古力心太軟就滿足到我啦!一切開就爆漿黑朱古力再加雲呢嗱雪糕🍦一口食落去,真係滿足到特別的係,餐廳的兩人set係有wine配搭,仲係三款酒,俾你配合唔同菜餚。分別係汽泡酒、紅同白酒!氣氛,食物同服務都得滿意,但進餐兩小時就有點趕,如約朋友食飯,慢慢傾偈就唔得了*佢係要預約,分兩時段6:30或8:30。進餐時間兩小時!
我最仲意就係:(主菜)
黑毛豬拼鵝肝:黑毛豬肉多汁又嫩滑,加埋好軟綿綿鵝肝,真係