2018-01-21 446 views
我同同事平時放lunch都會黎食,佢熱d肉燥飯真係夠哂料。今次係第一次食佢地晚餐果個時間同朋友2個人就叫左一個飯一個粉野菌奶油蟹肉意大利 闊條麵,佢個汁真係好重cream味 食落好creamy, 本身我好中意食闊條麵但好怕煮得好林太熟就變左冇口感,但呢個係唔會有呢個情況😍佢個汁好野味 同埋佢d 蟹肉蟹子都好足, 撈埋一齊就啖啖蟹鮮味😙😝另一個係黑松露 野菌蚵仔燉飯黑松露味好出😝同埋 佢係用意大利飯 所以口感同平時果d飯唔同,咬口煙韌d同埋係一粒粒飯咁😍勁好食!另外都叫左一個小食同2杯野飲呢個鹽酥起司花枝餅 裏面芝士味好重有一粒粒嘅芝士同埋芝士溶, 出邊層炸皮唔係平時嗰啲炸粉,應該係用咗麵包糠做, 食落好鬆脆!推薦大家都叫黎食野飲就叫左 香芋奶茶同珍珠奶茶冇出邊飲咁甜,個香芋奶茶係岩岩好 香芋同奶茶一半冇話邊個味會多啲佢另外都有花茶飲,見其他枱都好多人叫黎飲😍
我同同事平時放lunch都會黎食,佢熱d肉燥飯真係夠哂料。

今次係第一次食佢地晚餐果個時間
同朋友2個人就叫左一個飯一個粉

另一個係黑松露 野菌蚵仔燉飯

另外都叫左一個小食同2杯野飲
推薦大家都叫黎食

野飲就叫左 香芋奶茶同珍珠奶茶

佢另外都有花茶飲,見其他枱都好多人叫黎飲😍