2024-01-01 244 views
12月頭嘅時候已經book定呢個tea set,之前夏天已經好想試吓,因為諗住食完Tea嘅話可以去沙灘嗰度玩吓不過因為上次優惠做完左,改咗行程!思思念念,趁着聖誕節睇吓有冇特別版T set!點知真係有聖誕期間限定松露蜜糖下午茶立即Booking!開頭係俾佢下午茶個層架吸引咗,覺得好特別,深刻!唔同平時三層款,今次係一個蜜蜂巢嘅形狀!加上佢今次主打係松露同埋蜜糖,兩樣都係我鍾意的,所以非常之吸引!長途跋涉終於嚟到咗黃金海岸酒店,餐廳就喺酒店地下!因為當日去到嘅時候未夠鐘,所以在酒店附近行逛,仲影咗聖誕樹添!非常之靚呀Tea set有分鹹點甜點,最好就係鹹點啦!尤其是蟹肉松露蜜糖撻!同埋脆炸手指配蜜糖黑松露沙律醬甜點實在太甜啦,尤其是係黃色同紅色嗰粒,多數最靚,而且有造型嘅,都係比較甜啲服務態度都超級好,仲可以按我要求安排窗邊位置超級讚!感覺呢個係全場最靚嘅位置打卡食完個T,兩個人都飽到頂到上心口份量真係好足夠!咖啡迷嘅我!食咁多野再飲杯凍latte真係太正!整體真係好滿意,加上酒店大堂,空間感十足!休閒咁過咗一個下午
不過因為上次優惠做完左,改咗行程!

仲影咗聖誕樹添!非常之靚呀

Tea  set

服務態度都超級好,仲可以按我要求安排窗邊位置
超級讚!感覺呢個係全場最靚嘅位置打卡

食完個T,兩個人都飽到頂到上心口

Latte
2023-12-27
$345 (Tea)
Celebration
Christmas