2025-03-25
之前一直經過想試下,今次朋友慶祝終於去食下,餐廳情調好好,可以食野同傾下計😋仲有坐得舒服,我見顧客都幾多係外國人😆我地要左BISTROT SET for Two入面唔揀前菜可以揀甜品😍仲要勁多款式可以揀🥰主食方面,當然唔少得佢地嘅招牌菜🤭🩷餐湯好香❤️🦐燒蝦尼斯沙律🥗入面好多大蝦😋沙律菜都勁新鮮❤️🦐海鮮燴飯,粒粒意大利飯都好入味😍仲吸收埋海鮮嘅精華,入面有虎蝦,黑青口同蜆🤩海鮮大大隻☺️🐮阿根廷安格斯肉眼牛扒配薯條加忌廉肉汁😍肉眼份量都多😆煎得岩岩好😍帶油香,口感肉嫩😋薯條熱辣辣香脆🥰🍎蘋果玉桂可麗餅🥞可麗餅味道好香玉桂味😋蘋果餡好香甜😎🍹Winter Cranberry Fizz由熱情果,小紅莓汁,蘇打水組成🥰色澤好靚,好清新🤭🍹Frozen Tropicolada 沙冰入面菠蘿,香蕉,椰奶組成嘅沙冰❤️菠蘿同香蕉好夾,好香奶味🤩
🩷餐湯好香❤️
🦐燒蝦尼斯沙律🥗入面好多大蝦😋沙律菜都勁新鮮❤️