2021-12-12 58 views
抵食的2人餐 前菜主食甜品2人晚餐都係$348酒吧餐廳係我眼中都是不便宜晚餐,但呢間二人嘅晚餐真係飽肚又抵食。地中海茄泥醬 佢配左希臘芝士,石榴,皮塔包。見佢賣相以為佢麻麻哋,但食落個味道一流,落勁多落去個包度一齊食,超滿足,唔識形容個味道但係真係出色。香蒜橄欖油意粉平淡橄欖油意粉,配上有好多蒜片嘅香蒜,清淡得來又唔會無味,健康啲地中海烤雞最滿意就係佢個雞髀位,仲要有沙律菜同薯條,平時多數係二選一,食完呢個都好飽肚西班牙油條伴雪糕超鍾意食西班牙油條,佢真係好香脆好香嘅玉桂粉味,連個雪糕我都好滿意,因為佢曲奇雪糕勁大粒嘅曲奇,似係自家製好足料。Big Bang $88好鍾意裝住嘢飲嘅雀仔,打卡一流,雖然佢冇酒精,好香嘅芒果味,除咗芒果仲有菠蘿加埋一齊唔會話好甜,鍾意飲芒果汁必叫Pule Fiction $88呢杯都係mocktail,但比起芒果汁去比較甜啲,但佢係我最鍾意嘅桃,好易入口好好飲。仲有好靚嘅千秋打卡位,但咁啱當天有人喺度食緊野好可惜影唔到。
抵食的2人餐
前菜主食甜品2人晚餐都係$348

地中海茄泥醬
佢配左希臘芝士,石榴,皮塔包。

香蒜橄欖油意粉

地中海烤雞