2019-02-15 35 views
今日同老婆太子搵食,遠處已經見到紫色燈光,非常搶眼,見餐廳好有Feel,就同老婆入黎撐枱腳,聽住浪漫音樂同鐘意既人一齊慢慢享受,真係好開心。餐牌有單點,有Dinner Set ,Dinner Set 有前菜、主菜、甜品,飲品。前菜-右邊既係墨魚子蟹肉他他,中間係龍蝦菠菜湯,左邊海鮮酥皮小盒,賣相超精緻,的的骰骰,味道都唔錯,我最鐘意龍蝦菠菜,成杯青綠色,但超濃龍蝦味扒澳洲鮮穀飼黑安格斯肉眼,燒薯-點了5成熟,好大塊,味道帶油香,肉質十分柔軟多汁,我好鐘意佢地既伴菜,用味調味過,不是白恰。朱古力布朗尼-用心裝飾過,朱古力味濃但不會過甜玫瑰荔枝蜜-用梳打水為基底,淡淡既玫瑰味配荔枝,又幾夾

朱古力布朗尼-用心裝飾過,朱古力味濃但不會過甜

玫瑰荔枝蜜-用梳打水為基底,淡淡既玫瑰味配荔枝,又幾夾