2019-01-08 176 views
男友幫我慶祝搵到份新工所以約左呢間西餐廳😀 兩個人畀咗張二人枱卡位,有一張櫈係坐到兩個人既梳化位,好闊落😁我哋叫咗12安士特級安格斯西冷, 紫蘇茄蓉天使麵配龍蝦, 香草焗薯仔, 心太軟蛋糕配雪糕😋叫完嘢店員就上咗個香草包, 暖暖地脆脆地,搽埋牛油仲香😆西冷叫咗七成熟,覺得真係煮到啱啱七成唔會過熟,裡面紅紅地,好juicy,唔駛點汁都夠味😁薯蓉有少少奶味幾creamy,幾滑口😍配菜既瓜煮得幾淋,車厘茄幾甜唔會太生太硬 (因為本身唔中意食生蕃茄🙈) 不錯不錯😋天使麵既份量以西餐嚟講算好多,平時嗰啲每人食兩啖就冇🙈 今次每人可以“不”到兩轉😂味道適中,麵質唔會過硬過淋,龍蝦多肉,幾鮮味😀心太軟蛋糕配雪糕嘅雪糕無得揀味道,今晚係規定咗朱古力味, 個雪糕都幾香濃嘅朱古力味👍 個蛋糕係一開始叫定,店員見我地食得7788就預時間上甜品😁😁 蛋糕暖暖地,裡面好流心, 食埋甜品成件事好圓滿😚店員服務好好,環境浪漫舒適,推薦!😃
男友幫我慶祝搵到份新工所以約左呢間西餐廳😀
香草麵包

叫完嘢店員就上咗個香草包, 暖暖地脆脆地,搽埋牛油仲香😆

西冷牛扒

薯蓉有少少奶味幾creamy,幾滑口😍

味道適中,麵質唔會過硬過淋,龍蝦多肉,幾鮮味😀
心太軟蛋糕配雪糕

店員服務好好,環境浪漫舒適,推薦!😃
2019-01-08
$350 (Dinner)
香草麵包
心太軟蛋糕配雪糕