2021-09-30 123 views
今日同好朋友來到奧海城行街,行到餓餓地枇搵野食,穿過大食代food court隔離原來有間西餐廳,就入去試下啦~佢地晚市有好多promotion,仲有set,我地叫咗兩個dinner set,包湯/沙律,主食同餐飲~🎃香濃南瓜湯用新鮮嘅南瓜肉整出嚟嘅南瓜湯, 特別香濃鮮甜 🐠西京燒比目魚柳魚柳肉香甜,燒汁熱辣辣喺魚柳上面份外惹味, 好怕食到魚骨嘅我, 又唔識挑骨,能夠食到冇骨嘅魚,而且魚肉又鮮甜,仲要係白肉, 冇脂肪 ,十分健康 🦐虎蝦香濃芝士意大利飯 大大隻新鮮虎蝦,原隻香燒, 加上香濃味芝士飯意大利飯真係絕配, 意大利飯質軟硬適中, 初時以為好大碟食唔曬,可能因為太好味 ,所以食下食下最終都食得曬  加上餐廳環境優雅浪漫🌹 ,職員態度服務友善殷勤,下次再去奧海城一定再去食多次!

🎃香濃南瓜湯
用新鮮嘅南瓜肉整出嚟嘅南瓜湯, 特別香濃鮮甜
🐠西京燒比目魚柳
🦐虎蝦香濃芝士意大利飯