2008-09-02 16 views
同男朋友的紀念日, 他特地帶我去了這餐廳晚飯 一入餐廳已被暗暗的燈光吸引住, 一坐下店員就為我地點了爉燭. 連枱上的爉燭座都十分特別的. 男朋友之前都在開飯食評睇左資料, 所以已心中揀定菜式. 點了冷盤烤茄子伴鮮乳酪醬為頭盤, 主菜是烤雞和鮮鱸魚. 紐西蘭白酒一支.頭盤係一個醬用來點烤餅食的. 十分開胃. 兩款主菜都很好味, 特別是烤雞用左好多香料去醃, 所以十分野味. 鱸魚無骨, 啖啖肉, 個汁仲好鮮味添. 配埋白酒真是一流啊.食物質素很好, 環境浪漫, 坐位很舒適, 店員服務有點粗魯, 不知是否他們的特色 .....上菜時求其放低, 有時仲會推倒籃麵包, 但都沒有理會, 所以服務真的有待改善.
同男朋友的紀念日, 他特地帶我去了這餐廳晚飯

所以服務真的有待改善.
$380 (Dinner)