2023-11-12 67 views
今晚同朋友黎深水埗買嘢,買完剛巧經過呢間餐廳,見到環境幾好,咁我哋就揀左佢食晚飯。餐廳環境幾有氣氛,裝修簡約,門口有個打卡位幾浪漫,感覺好好。餐牌都多嘢食,只要點一款主菜加$48就可能以變做set dinner,除左有湯、沙律同飲品外,仲有甜品添,都幾抵👍🏻餐湯及餐包:餐包焗得又香又脆口;忌廉南瓜湯夠creamy夠滑,味道幾好。沙律:新鮮乾淨,配日式胡麻醬已經好ok。軟殼蟹海膽意大利飯:軟殼蟹熱辣辣,炸得脆,意大利飯唔會煮得過淋,海膽汁濃,口感濕潤,唔錯。塔斯曼尼亞煙三文魚薄餅:點左薄批,薄餅皮焗到好香脆,煙三文魚鹹鹹香香,配薄餅幾夾,好味。飲品:凍奶茶茶膽都幾濃喎,少甜少冰,幾好飲。朱古力奶凍:自家製,朱古力味濃,口感結實,唔太甜,食埋佢就滿足晒。

沙律:新鮮乾淨,配日式胡麻醬已經好ok。

飲品:凍奶茶茶膽都幾濃喎,少甜少冰,幾好飲。
2023-11-10
Type of Meal