2017-07-08
許多有小朋友的父母很常會把大部分心思都放在小朋友身上,而忽略了夫婦之間如何維繫感情;浪漫?慢慢變得是奢侈的事了!好彩老公都識得安排一次浪漫得三人行晚餐!當然我事先唔知呢間餐廳食咩!老公訂了台帶我們去,等了五分鐘可以入去,安排了角落的位置,而且可以望到海景!店內係意大利式裝修,帶點兒relax, 燈光柔和舒適。由老公發版叫左巴拿馬火腿凱薩沙律、黑松露雜菌Pizza及海膽忌廉闊條面!好吸引!巴拿馬火腿凱薩沙律 - 這款沙律加了蛋!火腿好香,配上面包粒的爽脆及沙律的清淡,更突顯火腿的味道!黑松露雜菌Pizza - 批底好脆,配上黑松露、雜菌的香,口感十足! 橄欖又帶點兒酸,中和了油膩感!大愛!海膽忌廉闊條面 - 聽聞呢個係該店的特色菜及必食,果然一試難忘!海膽好新鮮,香甜濃郁,將海膽混到忌廉闊條面上,味道更濃,因為配上忌廉的香滑,令海膽味更出!闊條面軟硬度剛好!每條面都均勻地有忌廉包圍!不愧係主打!滿足!