2020-02-02 141 views
近排掛住搶口罩,一直唔記得打返呢篇食評。話說前兩星期約左閨蜜同佢男朋友,來個double dating ,誤打誤撞下搵到呢間超隱世意大利餐廳,地點都真係唔易搵,去到余仁生大廈旁邊有條長樓梯上去就係。餐廳空間好大,燈光柔和,枱與枱之間有好多空間,坐得好舒服。唔使7:30全間餐廳已經full house喇😲一坐低就有麵包食,好好味,又熱又軟熟。份量夠多,4人都食唔哂。😍每晚有set dinner ,可惜啲野唔太岩我食,所以最後散叫。不過我見在場有八成人都係叫呢個餐,大家可以試試。首先緊係飲個龍蝦湯,超香濃龍蝦味,配埋個麵包,💯💯💯之後當然食主菜啦,我地叫左北海道帶子野菌意大利飯、卡邦尼意粉、豬架、pizza....可惜幾樣都唔記得影相,超可惜!呢個豬架,推介!肉汁鮮甜,兼好爽口!今次用餐經驗好愉快,上菜快,服務態度亦好好👍🏻👍🏻餐單上見到有好多食物選擇,希望下一次可以再嚟試其他食物啦😍😍

首先緊係飲個龍蝦湯,超香濃龍蝦味,配埋個麵包,💯💯💯

呢個豬架,推介!肉汁鮮甜,兼好爽口!

2020-01-22
$315 (Dinner)
  • Hokkaido Scallop with Black Truffle Risotto
  • 餐前麵包