2023-09-23 323 views
明明落order講到明要雞胸,拎到上手就變左雞翼同埋一啲皮肥到pk既雞件,講到明雞胸我都唔明點解咁都可以繼續比其他部位客人,如果你係唔得既咁你一開始直接同我講冇得咁叫就算,咁我大不了唔食,同埋真係唔明白貴公司海南雞飯點解得一種醬,蔥油同薑蔥咁基本既配備都冇做咩海南雞飯?沒有醬料的海南雞,就像一個沒有靈魂的人,每次落order都一定會有甩漏,發誓以後都唔會再幫襯,寧願食隔離富X我都冇咁嬲,已經比過好多次機會都係咁,仲要樓面都係,平時外賣啲餐具一係就叫牛扒比中式餐具,刀都冇把,一係就飲筒都冇,要開蓋飲野,食一間餐廳食到嬲到寫食評都係第一次
海南雞飯
2023-09-23
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$64 (Dinner)