《黃埔 • 海南雞飯 》🐔雞飯好食 湯又好飲👍🏻海南雞飯係我有陣時都會突然想食嘅野. 而宜間餐廳我都己經食過幾次 次次都會叫佢嘅海南雞飯 環境都舒服 座位都吾會太逼 所以會列入可以返頭食嘅餐廳list。📝🔆🐔去骨海南雞油飯 下午茶餐 $72 佢地嘅去骨海南雞份量足 雞肉嫩滑 吾會鞋口 皮夠薄 沾3款吾同嘅醬汁配飯更好食 。 油飯睇色澤就知非常香 粒粒分明 。湯更加出色 真係有淡淡椰子香同雞湯味 非常足料 好飲 又夠熱。真係誠意推介海南雞飯餐 會有驚喜👍🏻👍🏻🐷越式豬軟骨湯河 下午茶 $58湯河都大碗嘅 湯底清甜 豬軟骨肉質都夠淋 整體不過不失 但比起海南雞飯較為普通 🍴 自選串燒 豬/牛 跟餐 $24 串燒都入味 肉質吾會乾身 醬汁食出有花生嘅香味 沾串燒食好味 👍🏻👍🏻
《黃埔 • 海南雞飯 》🐔雞飯好食 湯又好飲👍🏻

🔆🐔去骨海南雞油飯 下午茶餐 $72